fbpx

PARTICULIERE VERHUIZING

Verhuizen is een zware en tijdrovende bezigheid. Daarom zijn wij er om u te helpen. In onze vrachtwagen is alles aanwezig voor een complete verhuizing. Hierbij kunt u denken aan rolcontainers, dekens, steekkarren en dergelijke. Als u zelf uw inboedel in wilt pakken, krijgt u verhuisdozen van ons te leen.

Ook een verhuislift inschakelen behoort tot de mogelijkheden.

Wij verhuizen op basis van een uurtarief, zodat u zelf de kosten in de hand kunt houden. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld:

– Alles zelf te demonteren en te monteren
– Alles zelf in te pakken
– Alleen de grote dingen door ons te laten verhuizen

Zelf verhuizen ? Minder stress en meer tijd voor leuke dingen!

Natuurlijk kunt u de verhuizing, het inpakken van de verhuisdozen en zelfs het uitpakken van de verhuisdozen ook met een gerust hart aan ons overlaten. De keuze is geheel aan u. Wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt.

Erg handig voor uw verhuizing is onze checklist verhuizen.

Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen, dan kunt u ons altijd bellen.

ZELF VERHUIZEN

Verhuizen is een dure aangelegenheid. Gelukkig bieden wij u de kans te besparen op de verhuiskosten zonder de kennis van een professionele verhuizer kwijt te raken. De chauffeur rijdt in de vrachtwagen met alle benodigde verhuismaterialen. U hoeft alleen maar voor extra mankracht te zorgen. De chauffeur pakt de verhuiswagen in en assisteert waar nodig.
Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen, dan kunt u ons altijd bellen.

Uiteraard bieden wij ook een totaal service voor uw particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing.

BEDRIJFS- VERHUIZING

Als u zakelijk gaat verhuizen verzorgen wij natuurlijk ook complete of gedeeltelijke bedrijfsverhuizingen. U kunt de gehele verhuizing aan ons overlaten of u kunt kosten besparen door uw eigen personeel in te zetten.

Bedrijfsverhuizingen vragen om specifieke kennis en een professionele aanpak. Verhuisbedrijf Engelbertink heeft ervaring in het uitvoeren van diverse bedrijfsverhuizingen.

Van elk project wordt een projectplanning gemaakt zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Verhuisbedrijf Engelbertink zorgt ervoor dat de verhuizing volgens een strakke planning verkoopt. Er gaat zo min mogelijk kostbare werktijd van uw medewerkers verloren.

Van de interne verhuizing van enkele werkplekken tot een complete bedrijfsverhuizing, Verhuisbedrijf Engelbertink zorgt voor een perfecte uitvoering.

Bedrijven waar wij voor verhuizen zijn bijvoorbeeld:

Bel of mail ons en wij sturen iemand langs voor een gratis en vrijblijvende offerte.

WONING ONTRUIMING

Als verhuisbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het snel en vakkundig ontruimen van woningen. Dit kan nodig zijn bij verhuizing, verkoop, emigratie of overlijden. Meestal gaat de verhuizing gepaard met stress en emotie, vooral bij het overlijden van een dierbare. Dan is het zeer prettig dat u de praktische kant van het woning ontruimen met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Het woning ontruimen gaat geheel naar uw wens. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

  • meubels wegbrengen naar goede doelen.
  • afval naar de stort brengen. U betaalt de daadwerkelijke stortkosten.
  • verlichting, gordijnrails verwijderen en afvoeren.
  • vloerbedekking verwijderen.
  • ontstane gaten in muren vullen.
  • woning bezemschoon opleveren.

En is er bij de huis ontruiming nog een andere wens dan kunt u die altijd kenbaar maken. Wij lossen eventuele problemen graag voor u op. Het woning ontruimen geldt natuurlijk voor allerlei panden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bedrijfspanden, bejaardenflats, appartementen, eengezinswoningen, zolders, schuren, winkels en opslagboxen. Voor onze verhuisservice rijden wij van Almelo tot Amsterdam en van Groningen tot Maastricht.

Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen inzake deze woning ontruimingen, dan kunt u ons altijd bellen.

OPSLAG

Heeft u opslagruimte nodig in Almelo? Onze vestiging in Almelo beschikt over meer dan tweehonderd opslagboxen, die in grootte variëren van 1 tot 60 m2. Deze opslagfaciliteit is mede door zijn ligging al jarenlang een begrip in Almelo en omstreken. Wilt u een ruimte reserveren of weten wat onze opslag prijzen zijn klik op de linken, of neem contact met ons.

Prijzen opslagruimtes in Almelo

Voor de prijzen van alle opslagruimtes in Almelo klikt u deze link. Wilt u vooraf eerst berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft, gebruik dan de ruimtecalculator. Opslagruimte in Almelo reserveren, klik dan op de deze link of neem telefonisch contact met ons op.

Locatie en routebeschrijving Het Pakhuis Self-Storage Almelo

Het Pakhuis Almelo is gelegen aan de Dollegoorweg 5 (tussen Intratuin en Auto Lenferink, net voor de kanaalbrug Dollegoor). Adres : Dollegoorweg 5 7602EC Almelo, 0546 820 820.